The Maine

London

A true collaboration with Joey Ghazal, to create The Maine Mayfair. The rebirth of a heritage listed townhouse on Hanover Square. Creating an immersive experience blending old world English heritage, New England extravagance and subterranean decadence the design is set across an expansive Tardis of three floors.

The ground floor listed interior of the drawing room imbues an elegance and sophistication set against a contemporary colour palette and colonial planting leading to London’s most elusive and hidden secret terrace oasis. Venture down to the brick vaulted tavern bar, a distressed interpretation of a British pub and an American tavern, while adjacent the breath-taking chandelier sets the tone within the brasserie for a night of revelry, designed as a tiered auditorium with a view to the stage and show kitchen, a space like no other.

CLIENT: The Maine

ADDRESS: 20 Hanover Square, London

COVERS: 350

SIZE: 7500 sqft

TIMELINE: 12 months